Formule 1

Felle strijd en vuurwerk tussen Sergio Pérez en Esteban Ocon wordt gemist door de Formule 1

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 13 oktober 2017 19:10

De strijd tussen Sahara Force India-coureurs Sergio Pérez en Esteban Ocon laaide in 2017 hevig op en zorgde voor flink wat vuurwerk op het circuit. Nu het team de heethoofden streng toegesproken heeft, geeft F1-CEO Ross Brawn aan dat een aantal kampen in de F1 teleurgesteld is. Graag ziet hij de rivaliteit in het team opbloeien. Brawn is wel zeer te spreken over de zeer goede prestaties van het team.

Formule 1 2017 Sahara Force India


In Azerbeidzjan zaten beiden elkaar al in de haren, het grootste vuurwerk knetterde op het circuit van Spa-Francorchamp. Pérez en Ocon maakten elkaar het leven zuur door elkaars bolide de muur in te drukken. Bij Force India was de maat vol en na die race werden teamorders van kracht om ervoor te zorgen dat er geen kostbare punten voor het constructeurskampioenschap verloren gingen.

Brawn zei tegen Crash net dit jammer te vinden. Maar tijdens de Grand Prix van Japan werd duidelijk dat deze orders nog steeds gelden. Pérez, die dacht een betere kans te maken dan Ocon, vroeg aan het team of hij zijn teamgenoot kon aanvallen. Dit verzoek werd geweigerd. Het team had zicht op een goede finish en behaalde de zesde en zevende plaats, de zoveelste dubbelfinish van het team dit seizoen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS