Formule 1

Even géén achterhoede team: Pascal Wehrlein maakt grote indruk met de Manor F1

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 april 2016 05:52

SHANGHAI - Pascal Wehrlein kent een uitstekende debuutseizoen in de Formule 1. De Duitser van Manor maakt indruk bij het achterhoedeteam. Dit weekeinde maakt hij zijn debuut op het circuit van Shanghai tijdens de Grand Prix van China. De jonge Duitser maakte indruk in de derde vrije training en zette de Manor op de achtste plek voor Max Verstappen.


Pascal Wehrlein (Manor F1): "Het is geweldig leuk naar een voor mij nieuw circuit af te reizen", zegt Pascal Wehrlein van Manor F1. "Als je eenmaal een paar ronden hebt gedaan, is een nieuwe baan niet meer zo'n groot probleem. Zolang het weer goed is, kun je momentum opbouwen. Ik heb de liep vorig jaar als eens rondgelopen in dienst van Mercedes en natuurlijk heb ik me voorbereid met de simulator, dus ik heb zin in de eerste vrije training zodat ik kan ervaren hoe ons pakket zich hier op de baan houdt."

Leuke kadotip of verjaardagskado! Tickets en tribunekaarten voor de Formule 1! Ook eens een Formule 1 Grand Prix bezoeken en jouw favoriete autocoureur aanmoedigen of Max Verstappen en co live te zien racen: Kijk hieronder vrijblijvend voor de informatie! TIP: let wel op, de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht! De Grand Prix van Spanje is tijdens de meivakantie. Ga er eens lekker tussenuit, naar de Spaanse zon!

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

Formule 1 tickets voor de Grand Prix van Spanje Barcelona

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS