Formule 1

Esteban Ocon over de hulp van Toto Wolff: "Zonder hem zou ik hamburgers bakken"

Uitgegeven door Daan Daniels • 28 juli 2017 19:17

Force India’s Esteban Ocon zegt dat zonder de hulp van Mercedes en Toto Wolff het zeer waarschijnlijk zou zijn dat hij niet in de Formule 1 zou racen. De Franse coureur startte zijn racecarrière in de karts, met de hulp van zijn vader Laurent Ocon, een mecanicien die een garage heeft in Evreux.

null


Via Gravity Sport werkte de jonge Ocon zich omhoog in de racerij en op zijn zeventiende nam Mercedes hem op in het Young Drivers Porgram. “Tussen het einde van 2014 en de start van het seizoen 2015, als Toto Wolff met toen niet had geholpen, dan was ik waarschijnlijk nu hamburgers aan het bakken bij McDonalds”, zei Ocon tegen La Gazetta dello Sport. “Zonder zijn hulp had ik niet door kunnen gaan met racen. Ik had geen geld, maar toen kwam Toto met me praten…” De Mercedes protegé voldoet vooralsnog aan de verwachtingen. Ocon heeft dit seizoen punten gepakt in elke race, behalve eentje.

De LAATSTE kaarten voor de Formule 1 Grand Prix van België op Spa-Francorchamps:

De laatste F1-tickets voor de Grand Prix Formule 1 op Spa-Francorchamps! De race in de Belgische Ardennen is het hoogtepunt voor veel Nederlanders en Belgen. De laatste kaarten voor Spa-Francorchamps! Bekijk vrijblijvend de informatie:

*Grand Prix van België*

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS