Formule 1

EERSTE FOTO: Ferrari onthult gloednieuwe SF15-T F1-bolide

Uitgegeven door Casper Bekking • 30 januari 2015 11:12

Het Ferrari F1 Team heeft de nieuwe SF15-T onthuld. De Scuderia, komend jaar rijdend met Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen, maakte via internet de eerste foto van de scharlakenrode bolide bekend. De auto heeft voornamelijk aan de voorzijde diverse wijzigingen ondergaan, met een geheel nieuwe look voor de neus in plaats van de ‘stofzuiger’ van 2014.

Zie hieronder de eerste foto van de bolide.



Wil je de Ferrari in het echt zien schitteren tijdens een Formule 1 Grand Prix of tijdens de aankomende Formule 1 test op Barcelona in februari? Dat kan en met korting!

Kortingscode! RaceXpress0215
Boek je nog dit weekend één van de Grand Prix tickets/kaarten/reizen bij Grand Prix Tours dan ontvang je een korting in de vorm van gratis porto verzendkosten en pak je ook nog eens de vroegboekkorting. Let op! Deze aanbieding geldt dus tot en met aanstaande zondag 1 februari en sluit om 24.00 uur. Overleg snel met je vrienden en andere Formule 1 fans en bespaar geld.

Wat moet je doen? Je hoeft alleen maar deze Formule 1 kortingcode (De kortingscode is: RaceXpress0215 ) bij je boeking te vermelden.

Kijk hieronder voor meer informatie over de tickets/tribunekaarten/reizen:

Formule 1 testdagen in Barcelona in het weekend van 21/22 februari en die van 27 februari tot en met 1 maart

Formule 1 Grand Prix van België Spa-Francochamps

Formule 1 Grand Prix alle tickets/reizen in 2015

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS