Formule 1

Ecclestone denkt dat Liberty geen interesse heeft: "Als hij er meer voor krijgt"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 16 april 2017 13:04 • Print artikel

MANAMA - Bernie Ecclestone denkt dat de Formule 1 zomaar weer eens verkocht kon gaan worden. De 87-jarige zakenman gelooft niet dat de huidige eigenaar Liberty Media ge´nteresseerd is in de F1 en dan met name de huidige voorzitter John Malone. Liberty Media is sinds de overname van de commerciŰle rechten van Bernie Ecclestone de nieuwe eigenaar van de sport.

Formule 1 2017 Bernie Ecclestone


Nu claimt Ecclestone dat de nieuwe eigenaren van de Formule 1 op ieder moment de boel kunnen verkopen. Drie maanden na de overname vertelde Ecclestone tegen The Mail on Sunday dat hij denkt dat de 76-jarige Malone niet is ge´nteresseerd in Grands Prix. De Brit zei dit op de vooravond van de Grand Prix van Bahrein: "John Malone is een sluwe zakenman. Als iemand komt en hem meer biedt dan wat hij ervoor heeft betaald, zal hij verkopen. Hij is niet ge´nteresseerd in de F1", zei Ecclestone. Hij is ge´nteresseerd in een product wat voor hem werkt. Hij kwam niet eens naar de race in Austin en dat was net een straat verder", aldus Ecclestone.

Liberty herkende zich niet in de opvatting van Ecclestone. "Liberty heeft een traditie van langetermijneigenaar te zijn in de zaken die het heeft aangekocht, de focus is de F1 te laten groeien op de lange termijn", aldus een woordvoerder van Liberty Media.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS