Formule 1

Dieter Mateschitz ergert zich, Max en Daniel hebben waterdicht contract "En.. waar gaan ze naar toe?"

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 mei 2017 15:14 • Print artikel

Red Bull-eigenaar Dietrich Mateschitz zegt dat men geduldig moet zijn, nu het team begonnen is aan een inhaalrace om bij Mercedes en Ferrari te komen. In Barcelona is een duidelijke stap vooruit gemaakt met de RB13, maar er zijn nog duidelijk stap te maken. Ook reageert de Oostenrijker op de geruchten rond zijn rijderskoppel Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Red Bull Max Verstappen en Daniel Ricciardo

“We moeten inhalen en met name de verbeteringen van onze partner Renault zijn vertraagd”, reageerde de Oostenrijker tegen Salzburger Nachrichten. “Dus moeten we geduldig zijn tot we dichterbij Mercedes en Ferrari zitten.”

Met de tegenvallende prestaties komen ook de geruchten dat zijn coureurs Max Verstappen en Daniel Ricciardo mogelijk naar Ferrari vertrekken. Mateschitz ergert zich en is daar duidelijk over. Hij zegt dat zijn coureurs ‘natuurlijk’ waterdichte contracten hebben. “En waar gaan ze naar toe”, vertelde de Red Bull-eigenaar. “Er zijn geen plekken vrij bij Mercedes of Ferrari.”

Wil je de Formule 1 in het echt te zien? denk dan eens na over Spa-Francorchamps, maar wacht dan niet te lang met boeken, want de mooie plaatsen worden in snel tempo geboekt. Op is op! Kijk HIER voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS