Formule 1

De VJM10 van Force India F1 heeft een nieuwe livery... in roze... + FOTO

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 14 maart 2017 16:09 • Print artikel

Force India F1 zal voortaan met een roze bolide over de circuits razen. Door een sponsordeal met het Oostenrijkse waterbedrijf BWT heeft de VJM10 een geheel nieuwe livery in zachtroze.

Formule 1 2017 Force India
De nieuwe livery betekent dat Force India afstand doet van de vorige kleurstelling het zwart, zilver en een fris kleurtje op de grid brengt. In een verklaring staat dat de aanwezigheid van BWT wordt versterkt met roze helmen voor de coureurs Sergio Perez en Esteban Ocon. "Voor 2017 zullen onze auto's een frisse nieuwe kleur voeren. De verandering van kleur is een indicatie van de kracht van dit nieuwe partnerschap en een echte verklaring van intentie door BWT als zij hun relatie beginnen met de sport van Formule 1."

BWT CEO Andreas Weißenbacher voegt hier aan toe: "De samenwerking met Sahara Force India is een belangrijk deel voor globalisering strategie van ons merk en zal de dynamische herkenbaarheid van ons merk wereldwijd verhogen. We delen met de Formule 1, de Koningsklasse van de motorsport, de passie die we laten zien iedere dag om de beste mogelijke standaard te realiseren van ons levenselixer, H2O. Het geeft ons de mogelijkheid om tegemoet te komen aan de kwaliteit, gezondheid, veiligheid en hygiëne, en de ontwikkeling van nieuwe technieken.

BTW heeft eerder al Mercedes gesponsord in de DTM de afgelopen twee jaar, de iconische livery was toen te zien op de C-klasse Mercedessen van Lucas Auer en Christian Vietoris.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS