Formule 1

De onvoorwaardelijke steun voor Michael Schumacher: "Niet meer dan logisch"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 31 december 2014 12:38

Een jaar geleden beleefde Michael Schumacher zijn verschrikkelijke ski-ongeluk. De zevenvoudig wereldkampioen F1 werkt sinds het ongeluk aan zijn herstel, dat hij nog een lange weg te gaan heeft is inmiddels duidelijk en het is dan ook de vraag of Schumacher ooit helemaal weer de oude wordt. Iedereen in de Formule 1 leeft nog steeds mee met de Duitser #KeepFightingMichael.


De Duitser verloor de afgelopen tijd een groot deel van zijn sponsoren, wat niet zo gek is want bedrijven geven geld uit aan iemand die niet meer in staat is reclame voor hen te maken, hoewel het natuurlijk heel nobel zou zijn als de bedrijven Schumacher steunen bij zijn herstel.

O.a het bedrijf Rosbacher verliet Schumacher, maar volgens zijn manager Sabine Kehm is het grootste gedeelte van hun partners nog steeds trouw aan de Duitser: “We hebben onze deals afgestemd op vertrouwen en wederzijdse vriendschap. Het is geweldig om te zien dat bedrijven Michael trouw blijven.” De meeste bedrijven vinden het niet meer dan logisch om Schumacher trouw te blijven, zo ook Robert Peil van de Deutsche Vermogensberatung: “Het is duidelijk dat we naast Michael moeten blijven staan, ook in de slechte tijden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS