Formule 1

De 'man van 100 miljoen', Max Verstappen geeft reactie: "Niet verkeerd toch? Maar ik wil resultaten!"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 14 juli 2017 19:49 • Print artikel

SILVERSTONE - Max Verstappen heeft de afgelopen paar Grands Prix verlaten in mineurstemming. Keer op keer viel de Nederlander uit met zijn RB13. Vorige week in Oostenrijk was het al na de eerste bocht over door een touché met Fernando Alonso die een tik van Daniil Kvyat kreeg. Geruchten dat Verstappen bij het team van de energiedrankfabrikant weg wil, deden al snel de ronde. Maar Helmut Marko liet gelijk van zich horen en zei dat Verstappen nog niet voor 100 miljoen de renstal mag verlaten. De 'man van 100 miljoen' kan er om lachen.

Formule 1 2017 Red Bull Racing


Zijn teambaas Christian Horner drukte dit gerucht snel de kop in met de mededeling dat het 'propaganda' was en dat verstappen voorlopig nog onder contract staat tot 2019 en dus 'nergens' heen gaat.

Tegen het Duitse Bild doet adviseur van Red Bull Racing Helmut Marko er nog een schepje bovenop. "We hebben hem in de Formule 1 gebracht en zien het krankzinnige potentieel", zei Marko tegen de Duitse krant. "We willen met hem wereldkampioen worden. Zelfs voor 100 miljoen euro laten we Verstappen niet gaan."

Max Verstappen zelf is er redelijk laconiek over: "Dat is niet verkeerd toch? Daar mag ik niet over klagen. Al maakt het me niet zoveel uit dat Marko dat zegt. Het zal positief bedoeld zijn, maar ik wil resultaten."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS