Formule 1

"De Formule 1-wereld ligt aan zijn voeten! Als Daniel Ricciardo vertrekt, komt het door die motor"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 17 april 2018 10:45 • Print artikel

Robert Doornbos zag zondag Aston Martin Red Bull Racing-coureur Daniel Ricciardo de Formule 1 Grand Prix van China winnen. hij deed dat op een indrukwekkende en foutloze manier. Daarmee rijdt de Australiër zich ook in de kijker bij de topteams Mercedes en Ferrari. Doornbos zegt in zijn column op Ziggo dat Ricciardo de teams voor het uitzoeken heeft. Nu na zijn zege in China helemaal!

Daniel Ricciardo

"Ricciardo had de teams al voor het uitzoeken, maar die heeft zijn marktwaarde nog een flink stuk de hoogte in geknald met zijn prestatie in China", zei Doornbos op Ziggo. "Het gaat lastig kiezen worden. Want je zag hoe geolied Red Bull gisteren als team presteerde. Niet alleen met de strategie, maar zeker ook met de tweevoudig vlekkeloos uitgevoerde dubbele pitstop. Waarom zou je dat verlaten voor Mercedes of Ferrari?"

"Red Bull wil hem graag houden. Danny Ric is een teamplayer, een frisse gozer en een leuke vent. De F1-wereld ligt aan zijn voeten. Als hij vertrekt, komt het door die motor. Die, laten we dat niet vergeten, er op vrijdagochtend toch weer uitklapte bij hem. Ricciardo moet voor zichzelf plussen en minnen gaan zetten, maar hij zit wel in een lekkere luxe-positie."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS