Formule 1

Daniel Ricciardo wil veel uit nieuw contract slepen: "Ik heb geen geheimen, maar in de eerste plaats..."

Uitgegeven door Daan Daniels • 9 november 2017 06:14

Daniel Ricciardo denkt dat hij de onderhandelingen over zijn toekomst in de Formule 1 kan leiden, nu de speculaties toenemen. Waar Max Verstappen onverwachts zijn contract verzilverde, loopt de Australiër eind 2018 uit zijn contract bij Red Bull. Het team geeft Ricciardo de tijd om zijn toekomst te bepalen, waar bij Ferrari en Mercedes mogelijk stoeltjes vrijkomen na 2018. Tegen Autosport zei Ricciardo: “Omdat ik eind volgend jaar zonder contract zit, heb ik een aantal kaarten in mijn hand. Ik hoef me denk ik niet te haasten."

Daniel Ricciardo


"Als Christian Horner en Helmut Marko laten merken dat ze me graag willen behouden, is dat leuk om te horen. Beter dan dat ze zeggen ‘we kunnen niet wachten tot hij weg is’. Het is de eerste keer dat ik nu in deze positie zit en ik wil er het beste van maken. Ik ben open naar hen toe en heb geen geheimen. Het is duidelijk dat ik sterk in de onderhandelingen sta qua financiën, maar in de eerste plaats gaat het mij om de prestaties.”



Nog maar één dag voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Vergeet hem niet weer en pak je kans. Kijk HIER eens vrijblijvend voor meer informatie.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS