Formule 1

Daniel Ricciardo lovend over Red Bull Racing: "Alle updates een schot in de roos"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 5 oktober 2016 19:39

Daniel Ricciardo is zeer tevreden over de ontwikkeling van Red Bull Racing. Aan het begin van het seizoen 2016 waren Mercedes en ook Ferrari nog sneller dan de Oostenrijkse renstal. In de laatste maanden is het team uit Milton Keynes echter voorbij gegaan aan de Italianen en ook Mercedes komt steeds dichter in de buurt. Ricciardo kan dan ook niks anders doen dan zijn team loven na het mooie één-tweetje in Maleisië van de Australiër en Max Verstappen.


"Misschien draagt onze feedback eraan bij, maar alles dat we op de auto monteren en alle updates waren een schot in de roos dit jaar. Qua ontwikkeling is dit het beste jaar van Red Bull Racing sinds ik bij het team ben", zo vertelde de winnaar van afgelopen zondag aan het Engelse Autosport.com. "De meeste dingen die we hebben gebruikt of op de wagen hebben gezet, hebben het gewenste effect gehad. Het niveau dat Max Verstappen en ik tentoon spreiden helpt het team. We pushen elkaar tot het uiterste en we halen allebei een vrij hoog niveau."

Overstappen op Ziggo Sport, meer snelheid internet, Formule 1 en een gratis tablet!

Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14. Stap over op Ziggo en mis niets van de Formule1: Nú met GRATIS Tablet bij Alles-in-1. kijk HIER vrijblijvend voor meer info!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS