Formule 1

Cyril Abiteboul: "Belangrijke weken voor de zomerstop, belangrijk dat we ons harde werk handhaven”

Uitgegeven door Daan Daniels • 14 juli 2017 05:20 • Print artikel

Renault F1–baas Cyril Abiteboul kijkt uit naar een bijzondere race in Silverstone: “Zondag is het de veertigste verjaardag van de dag dat Renault zijn eerste Formule 1-race reed. De RS01, ontwikkelt door Jean-Pierre Jabouille, schitterde toen op het circuit in Silverstone. Vele successen later gaan we nog steeds met dezelfde passie aan de slag.”

Renault F1


“We verlieten Oostenrijk met gemengde gevoelens. We waren tevreden met de race van Jolyon Palmer, hoewel dat geen punten opleverde. Hij moet gewoon een betere startplek hebben, dat is zijn doel dit weekend. Hoewel we natuurlijk ook terugkijken naar 40 jaar race historie, kijken we ook naar de toekomst. We onthullen dan ook een nieuwe pitbox waar we al ons werk tijdens een raceweekend plaatsvindt.”

“De Britse Grand Prix markeert het beginpunt van een fase van flinke ontwikkeling aan het chassis en ik hoop de progressie in de komende races terug te zien. Het zijn belangrijke weken voor de zomerstop en het is belangrijk dat we ons harde werk handhaven.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS