Formule 1

Christian Horner over deal: "TAG Heuer en Red Bull twee grote merken en passie voor racen"

Uitgegeven door Johan Vis • 4 december 2015 12:45

De geruchten hingen al even in de lucht, maar nu is de kogel door de kerk en is er een officiële bekendmaking. Red Bull Racing rijdt in 2016 ook met Renault motoren, echter wel onder de naam van het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer. "TAG Heuer en Red Bull zijn twee grote merken die allebei een passie hebben voor racen en gedreven zijn om zaken anders te doen", aldus Christian Horner. "Deze unieke samenwerking is daar het bewijs van."



Nadat de Britse renstal uit Milton Keynes gisteren een foto deelde op de nieuwe sponsoring, maakte men naast de officieuze bekendmaking ook de naam voor volgend jaar bekend. De nieuwe 'Bull' gaat volgend jaar door het leven als Red Bull Racing TAG Heuer RB12.

"TAG Heuer is al vele jaren een icoon in de Formule 1 en we zijn verheugd met het feit dat ze hun associatie met de sport bij ons voort willen zetten. Onze gedeelde visie over innovaties en het verlangen om tussen de massa uit te springen maakt deze samenwerking één van de meest opwindende van de Formule 1. Daarnaast zijn we ook blij dat Renault haar betrokkenheid met de sport op de lange termijn heeft bevestigd. We willen ze bedanken voor hun bijdrage aan ons team sinds 2007."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS