Formule 1

Carlos Sainz doet alsof zijn neus bloedt! Het laatste woord Sainz en Massa lijkt nog niet gezegd

Uitgegeven door Jessica Ratering • 12 november 2017 07:22 • Print artikel

Een woeste Felipe Massa tijdens zijn laatste thuisrace. De Braziliaan beschuldigde Carlos Sainz van het bewust belemmeren tijdens de laatste sessie van de kwalificatie. Massa’s woorden: “Compleet onacceptabel. Ik sprak hem aan en zei: ‘Deze keer reed je bewust mij in de weg, want je wist dat ik eraan kwam.’ Sainz gaf op zijn beurt aan dat hij niet wist waar de Braziliaan het over had. “Ik begrijp het niet, zowel de beschuldiging als alle problemen. Misschien heeft hij de situatie verkeerd geïnterpreteerd. Tijdens de vrije training reed hij mij meerdere keren in de weg.

Carlos Sainz

Tijdens de kwalificatie hadden wij onze problemen, maar ik had geen probleem tijdens de kwalificatie, behalve dat hij mij voor de voeten reed. Ik weet dat hij dit deed in bocht 4, maar ik weet niet waarom hij zegt dat ik hem in de weg reed en ik weet al helemaal niet waarom hij zegt dat ik dit expres deed. Het is iets dat ik op dit moment niet begrijp.”

Sainz sluit af met de woorden: “Ik denk dat het beste is als wij allebei gaan nadenken over morgen, want wij moeten ons voorbereiden op een race van 70 rondes en klagen over één ronde uit de kwalificatie, dat slaat nergens op.” Sainz geeft aan dat hij wellicht met Massa gaat praten voor de race. “Laten we zien met welk been hij uit bed stapt en als wij beide tijd hebben, dan zullen we praten.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS