Formule 1

Carlos Sainz: "Alle geruchten over 2019 en Red Bull interesseren mij op dit moment totaal niet"

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 november 2017 15:43 • Print artikel

Carlos Sainz hoopte lange tijd op promotie van Toro Rosso naar Red Bull Racing, net zoals Max Verstappen vanuit STR een stoeltje veroverde bij Red Bull Racing. De Spanjaard in dienst van Toro Rosso vond dat ook hij klaar was voor een stap omhoog in de Formule 1. Recent kwam de wens van de twintiger uit en hij maakte de overstap naar het fabrieksteam van Renault. Inmiddels zegt de Spaanse coureur dat hij geen aandacht meer heeft voor een eventuele stap naar Red Bull in 2019.

Carlos Sainz Renault F1

“Ik voel me erg goed bij Renault”, zei Sainz tegen EFE. “Ze laten mij vanaf de allereerste dag erg thuis voelen. Ze hielpen om me erg snel aan te passen aan het team en de auto. En daarbovenop de gretigheid om me bij het team te voegen en de gretigheid om vooruit te komen. Alles over 2019 en de geruchten van Red Bull interesseren me op dit moment niet.”Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 6 maanden 50% korting. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS