Formule 1

Bernie Ecclestone niet onder indruk: "Als ze de beëindigingsclausule activeren, dan.."

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 januari 2017 17:16 • Print artikel

De eigenaren van het circuit van Silverstone overwegen het stoppen met het organiseren van de Britse F1 Grand Prix. De Formule 1-race, waar Lewis Hamilton, Nico Rosberg en Max Verstappen in 2016 naar het podium reden, is verliesgevend en in het contract is een clausule opgenomen om eenzijdig het contract per eind 2019 te beëindigen. Een beslissing hierover moet voor de Grand Prix aan Bernie Ecclestone gemeld worden. In een brief heeft eigenaar British Racing Driver Club haar leden gevraagd de beëindiging te overwegen. De F1-baas is echter niet onder de indruk.

Podium F1 Silverstone

“Als ze de beëindigingsclausule activeren, dan is er niets wat we kunnen doen”, reageerde de F1-supremo. “Twee andere banen hebben contact met ons opgenomen en we willen graag een Britse Grand Prix behouden. Daar is geen twijfel over, we willen er één. Wat betreft Silverstone, het ligt niet in onze handen.”

Wil je een Formule 1-race bezoeken in 2017?
Start F1 GP Spa Francorchamps

Ga je liever naar de Grand Prix van België? Kijk HIER eens vrijblijvend voor alle informatie en de mogelijkheden qua tickets naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS