Formule 1

Bernie Ecclestone is gezeur zat: "Silverstone moet niet klagen, ik zie niet waarom..."

Uitgegeven door Daan Daniels • 10 januari 2017 18:16 • Print artikel

Bernie Ecclestone heeft tegen Britse officials gezegd dat ze moeten stoppen met klagen, over de angst dat Silverstone van de Formule 1-kalender verdwijnt na 2019.

Bernie Ecclestone Formule 1 Silverstone


De eigenaar van het circuit, BRDC, heeft gewaarschuwd dat het mogelijk een clausule gaat gebruiken om onder het contract tot 2026 uit te komen. Dit vanwege financiŽle redenen. Dit gegeven zorgt voor twijfels over de toekomst van de Britse Grand Prix.

Bekende personen, waaronder Sir Jackie Stewart en wereldkampioen van 1996 Damon Hill, zeggen dat het grootste probleem het gebrek aan steun van de regering is. ďDit is een geliefd nationaal evenement, maar het is altijd moeilijk geweest om extra steun van de regering te krijgenĒ, zei Hill.

Formule 1-baas Ecclestone tegen de Daily Mail: ďIk zie niet waarom ze het niet kunnen laten werken. Ze krijgen meer toeschouwers dan waar ook in Europa. En daar klaagt niemand.ĒFormule 1 met Max Verstappen? Zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS