Formule 1

Aston Martin V12 Vantage S van Max Verstappen al verkocht: "Dat ging inderdaad snel"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 9 januari 2017 20:28 • Print artikel

De Aston Martin V12 Vantage S van Max Verstappen is al verkocht. De prachtige sportauto van Verstappen stond sinds vanmorgen te koop bij Cito Motors in Eindhoven. Het prijskaartje van 239.500 was blijkbaar niet te hoog voor een liefhebber, in een recordtijd is de machine met 572 pk van eigenaar gewisseld. De Aston Martin met slechts 4100 kilometer op de teller was 'ingereden' door Verstappen zelf.

Aston Martin Max verstappen


Red Bull Racing's jonge coureur was in het bezit gekomen van de bolide na een bezoek aan de fabriek in het Engelse Boxham, en kreeg de auto aangeboden. Het befaamde automerk dat nauw samenwerkt met de renstal uit Faenza, is bekend van onder andere de James Bond films. De nieuwe eigenaar en de uiteindelijke verkoopprijs is onbekend.

"Het is inderdaad snel gegaan," zegt een medewerker van het bedrijf in luxe auto's uit de Brabantse lichtstad. "Het komt ook door alle aandacht van de media, en de beroemde voormalige eigenaar."Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS