Formule 1

Amerikaanse media weet het zeker: Fernando Alonso rijdt de 24 uur van Daytona

Uitgegeven door Wim Boekel • 26 oktober 2017 10:01

Fernando Alonso toonde recent zijn interesse in de Daytona 24 Uur. Volgens Amerikaanse media, zo meldt Somersetlive, is het echter zeker. De Formule 1-coureur gaat samen met McLaren-junior Lando Norris de race rijden voor United Autosport, het team van McLaren-directeur Zak Brown. De derde coureur van het team wordt Phil Hanson. Een vierde coureur moet nog aangekondigd gaan worden.

Fernando Alonso


Norris bereidt zich op dit moment voor op de Formule 3-race in Macau, waar hij zijn titel kan verdedigen. De verwachting is dat de jonge Brit volgend jaar in de Formule 2 gaat rijden. Dit zou dan niet bij het topteam van Prema zijn, die de afgelopen twee seizoenen met Pierre Gasly en Charles Leclerc de titel in het kampioenschap pakte.

Alonso tekende recent een nieuw contract bij McLaren. Waardoor de Spanjaard ook in 2018 in de F1 te bewonderen is. Maar naar verluidt heeft de coureur meer ruimte gekregen om eenmalige race buiten de koningsklasse te rijden. Waardoor hij mogelijk Daytona en de 24 uur van Le Mans rijdt.



Ziggo Zakelijk Zelf Samenstellen ZZP en profiteer nu van Ziggo Zakelijk Power Promise + 3 maanden 50% korting. Formule 1 met Max Verstappen zakelijk de boeken in? Kijk HIER voor vrijblijvend info en advies over Ziggo Zakelijk

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS