DTM

Ocon, Pic, Auer en Gotz testten Mercedes DTM bolide in Spanje "Zoveel talent"

Uitgegeven door Johan Vis • 5 december 2014 14:43

JEREZ DE LA FRONTERA – Eerder kwamen BMW en Audi al naar buiten met het nieuws welke ‘rookies’ ervoor de Duitse fabrikanten uitkwamen tijdens de DTM test op het circuit van Jerez de la Frontera. Nu liet Mercedes ook optekenen welke coureurs tijdens de vierdaagse test onder de Spaanse zon uitkwamen voor het merk uit Stuttgart.

Esteban Ocon Mercedes DTM Test 2014

Lotus Formule 1 testcoureur Charles Pic, Lucas Auer en Europees Formule 3 kampioen Esteban Ocon testten voor het eerst een DTM bolide. Het drietal mocht de C-Coupé DTM onder handen nemen, waarna ook Felix Rosenqvist en Maximilian Gotz uitkwamen voor Mercedes. Beide coureurs reden al eens eerder voor Mercedes in een DTM bolide.

Ook Mercedes motorsportbaas Toto Wolff was erg tevreden over de vierdaagse test in Spanje. “Het is goed om te zien dat zoveel getalenteerde en jonge coureurs ervaring opdoen in onze DTM C-Coupé. Charles (Pic), Esteban (Ocon), Lucas (Auer) en Maximilian (Gotz) hebben goed werk afgeleverd. Met deze test hopen we als fabrikant meer jonge coureurs in de verschillende takken van de autosport te brengen”.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS