Autosport Internationiaal Singleseaters • Champ Car

Ex F1 piloot Jos Verstappen niet bij Champcar test: "Ik wil een faire kans"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 februari 2007 13:13 • Print artikel

Jos Verstappen niet bij Champcar test Houston!

Jos en Max Verstappen


De Champcars testen de komende twee dagen in Houston, Texas zonder Jos Verstappen. RaceXpress.com sprak de ex-F1 piloot daarover: "Nee, ik ben niet in Amerika”, zegt Verstappen vanuit Limburg. “Maar we zijn er nog steeds mee bezig. We wachten nog op een paar zaken. Er heeft zich inmiddels nog een ander team gemeld”, aldus Verstappen, die momenteel afleiding zoekt met karten. “Ik heb mensen die het Champcar verhaal regelen. Ik kan het niet forceren. Gelukkig kan ik mijn ei kwijt met karting. We zijn bezig met het testen van de nieuwe kart van Max. Zijn raceseizoen begint ook alweer bijna”, aldus Verstappen, die aangeeft alleen Champcar te racen als hij daadwerkelijk een goede kans krijgt, maar ook een serieuze voorbereiding kan draaien.

“In maart is er nog een Champcar-test en hopelijk komen er nog wat extra testdagen. Alle teams hebben nog niet veel kunnen testen met het nieuwe materiaal. Natuurlijk loop ik nu al achter, maar ik wil voor mijzelf een faire kans krijgen. Ik wil het goed doen en niet half, anders doe ik het niet”, besluit Verstappen.
Hopelijk kunnen Verstappens manager Rothengatter en de Limburger zelf de komende periode succesvol afsluiten en kan de nog altijd populaire autocoureur in maart aantreden voor een test en een eventueel Champcar-seizoen. Voor de twee Europese Champcar-evenementen in Nederland en België zou dat de ticketverkoop zeker ten goede komen.

Meer race nieuws!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS