Autosport NL • BRL V6

Frans Collé: "Never change a winning team"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 april 2008 08:01

Teameigenaar Frans Collé presenteert met enige trots zijn coureurs voor het seizoen 2008 in de BRL-V6 series. “Zoals iedereen van mij nu wel gewend is handhaaf ik mijn gezegde: 'Never change a winning team. En dat ga ik dan ook niet doen, want dat wij een winning team hebben is al genoeg bewezen. Met de kampioenen Donald Molenaar (2007) en Sandor van Es (2006) hebben wij absoluut twee professionele topcoureurs in onze Collé Rental & Sales BRL-V6 race-auto’s. Waarom deze succesformule wijzigen, nee hoor geen sprake van. Wie kent intussen niet de bekende spectaculaire blauwe BRL-V6 race-auto’s van ons team. Altijd winnen of voorin, maar meestal podium!”

Topduo blijft gehandhaafd


Collé Rental en Sales

“Wij gaan weer de toon zetten”.

Frans Collé is zeker van zijn team en vervolgt. “Ook in 2008 gaan wij de toon zetten en zullen wij er alles aan gaan doen om ook nu weer de titel voor ons op te eisen”.

Collé Rental en Salea heeft alles op het gebied

Waar haalt Frans al dat enthousiasme vandaan? “Gedrevenheid en overtuigd zijn met hetgeen waar je mee bezig bent. Bovendien vind ik de autosport bijzonder spannend en geniet ik erg van de acties van ons team. Het zijn niet alleen onze coureurs die de wedstrijd maken."

Groot arsenaal werktuigen in de verhuur en verkoop

"De sponsoren en daarnaast nog een heel team van mensen die het Collé Rental & Sales BRL Racing Team op top niveau draaiende weten te houden. Het begeleidend personeel is dag en nacht paraat om waar nodig service te verlenen. Een bijzondere plaats daarbij wordt ingenomen door Willie Golsteyn, met het sigaartje, wie kent hem niet!"

Collé crew in goed gezelschap

"Ook hebben wij technici met de juiste handen om onze race bolide’s op top niveau te laten presteren. Gelukkig beschikken wij over een fantastische exclusieve mobiele hospitality trailer met dakterras. Hier ontvangen wij onze sponsors en andere gasten en proberen hen een onvergetelijk race weekend te bezorgen."

Collé opereert groot op de circuits

"Daarbij wordt natuurlijk de innerlijke mens niet vergeten. In de catering staat de heer Jules van de Heeren van Beeck, samen met zijn personeel al sinds het eerste seizoen van de Benelux Racing League paraat om onze genodigden te voorzien van culinaire hoogstandjes. Ook dit seizoen weet hij het altijd tot in de puntjes te regelen”.

Kevin Leest jong talent bij Collé

Nieuw talent in de Collé Rental & Sales BRL-V6.

Presenteert het team nog jong talent in 2008? “Jazeker, wij zetten een derde BRL-V6 in met niemand minder dan de 22 jarige Kevin Leest. Deze jonge coureur heeft o'nder andere in de Belcar gereden in een Porsche. Ik ben bijzonder blij dat hij het Collé Rental & Sales BRL Racing Team heeft weten te vinden. Uiteraard zullen Donald en Sandor hem de BRL-V6 kneepjes bijbrengen.”

Frans Collé en het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zijn gemotiveerd en gaan hoog inzetten voor het seizoen 2008.

Alles over het gigantische bedrijf van Frans Collé

Alles over het succesvolle Racing Team

Collé is goed voorbeeld van combinatie racing en relatiemarketing

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS