Autosport Internationaal Toerwagens • Blancpain Endurance Series

WRT-teambaas Vincent Vosse: "Helemaal tevreden kan ik niet zijn op basis van het resultaat"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 juni 2016 10:11

De nacht was reeds enkele uren gevallen over het Circuit Paul Ricard, toen Vincent Vosse de balans opmaakte van de derde ronde (1.000 km van Paul Ricard) van de Blancpain GT Series Endurance Cup. “Het is fantastisch te mogen vaststellen dat de enige van onze wagens die geen problemen kende, op het podium stond na als 20ste te zijn vertrokken”, vertelde de Team Principal van het Belgian Audi Club Team WRT. “Dat bewijst dat we performant waren en ik ben dan ook bijzonder gelukkig voor de piloten van deze #3, die een moeilijk seizoensbegin hebben gekend. De jonge Rodrigo, de snelle Filipe en mijn reeds jarenlange vriend Jan reden een uitstekende race."

Audi WRT

Toch zag de teambaas de andere rijder en hun sauto's van zijn squad de nodige tegenslag hebben. "Helemaal tevreden kan ik echter niet zijn als ik het het geheel van het resultaat bekijk. Onze vier wagens kenden problemen en waren betrokken bij incidenten. Het was een erg geanimeerde wedstrijd maar het lijkt er steeds meer op dat Paul Ricard ons niet wil toelachen. Geen goed nieuws voor het kampioenschapdus. We zullen beter moeten doen in de volgende wedstrijden, maar ik ben er zeker van dat dat wel zal lukken.”

Koopjedeal


De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER eens of er iets bijzit voor je! Doe uw voordeel met zoveel korting. Profiteer van de scherp afgeprijste aanbiedingen!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS