Autosport Internationaal Toerwagens • Blancpain Endurance Series

RaceXpressOnTour@Nurburgring, toonaangevende Lamborghini's onderweg op de Nurburgring + FOTO'S

Uitgegeven door Peter Vader • 17 september 2017 09:59 • Print artikel

De gifgroene Lamborghini's zijn een lust voor het oog en een geliefd onderwerp voor fotograaf Miguel Bosch, die dit weekend de race om Blancpain GT Sprint Cup op de Nurburgring voor u vastlegt. De drie groene Lamborghini Huracan GT3's van het het GRT-Grasser Racing Team worden gereden door Ezequiel Perez Companc en Andrea Caldarelli (#19), Rolf Ineichen en Tom Dillmann (#82) en door kampioenschapsleiders Christian Engelhart en Mirko Bortolotti (#63).

null

Ing Gottfried Grasser, actief in de autosport sinds 1999, begon in 2011 aan het GRT-Grasser Racing Team. Het team bezit een moderne werkplaats inclusief een 'car body and paint' shop, die volledig uitgerust is voor Formula, GT en Touring Cars. Het team is gehuisvest in St. Margarethen bij Knittelfeld, op slechts 5 km afstand van de RedBull Ring Austria. Inmiddels is het GRT-Grasser Team uitgegroeid tot een toonaangevend team in de Blancpain GT Series, zowel in Endurance- als de Sprint Cup. Een impressie van het team op de Nurburgring dit weekend:

null

null

null

null

null

null

null

null

Een andere Lamborghini die de aandacht op zich vestigt is de blauwe Lamborghini Huracan GT3 van Attempto Racing. Rijders zijn Isaac Tutumlu en onze eigen Max van Splunteren. De auto met startnummer 66 komt uit in de Silver Cup en het tweetal stond zaterdag na de kwalificatierace al trots op het podium!

null

null

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS