Karting • Belgisch Kampioenschap

De kogel is door de kerk! BNL en BMC gaat voor meer grip en kwaliteit en kiest voor Vega

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 december 2016 17:54 • Print artikel

BNL en BMC organisatie gaat voor meer grip en kwaliteit. De kogel is door de kerk! Het is geen gerucht meer. Ingaand op de aanhoudende vraag van de markt en de rijders kiest de organisatie van de BNL Karting Series en de Belgian Max Challenge voor een nieuwe band voor haar seizoen 2017. De Rotax Max-rijders zullen rijden op Apex by Vega!

Rotax Max Senior

"Apex by Vega zal vanaf volgend seizoen de rijders van onze kampioenschappen een hoogwaardige en kwalitatieve band aanbieden die niet alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft maar die vooral voor veel grip en plezier zal zorgen tijdens het rijden", laat de organisatie van de BNL en BMC weten. "We lijsten voor u enkele voordelen op die uit onze vergelijkende tests naar voren zijn gekomen:
1. meer grip en snellere rondetijden
2. performance met een lage slijtage
3. goede balans en handling
4. prijs/kwaliteit
5. FUN

Om de eigenschappen van de Apex band zelf te ervaren organiseert Karting Genk een testdag op 10/12 op haar circuit in Genk. Er worden 40 bandensets hard (Junior) en 40 bandensets medium (Senior & DD2) voor de test ter beschikking gesteld. Wie na de test een kort evaluatieformulier invult, krijgt daarboven €20 van zijn baanhuur voor die dag terugbetaald.

Rijders die gekend waren bij een Rotax kampioenschap in 2016 krijgen voorrang om de banden te testen. Bij regenweer zal de test met een week verplaatst worden naar 17/12.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS