Autosport NL • Autosport NL Diversen

Racelicentie halen? Leer autoracen bij Bleekemolens racing school van Race Planet

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 november 2016 15:55 • Print artikel

Autoracen is iets wat je van de beste moet leren om echt het goed te kunnen, en dat is precies wat je kunt doen op 16 en 17 december bij Bleekemolens Racing School van Race Planet. Onder intensieve begeleiding van professionele coureurs Jeroen, Sebastiaan en Michael Bleekemolen leer jij racen op Circuit Park Zandvoort tijdens de Snelle Racecursus. De Snelle Racecursus is een compacte racetraining waarbij alle aspecten van het racen aan bod komen en waarmee je in een dag in het bezit kunt zijn van een officiële KNAF-racelicentie.


Met deze racelicentie kun je meerijden in één van de vele nationale autosportklassen van Nederland, maar ook als ‘amateur’ deelnemen aan track days op diverse circuits. Je krijgt tijdens de cursus naast de onderwerpen die noodzakelijk zijn om op het circuit te racen een betere beheersing over uw voertuig, waar u dagelijks profijt van zult hebben op de openbare weg.

Naast de cursus is er een eigen Bleekemolens Racing School theorieboek met alle belangrijke aspecten over racen op het circuit. Dit boek krijg je voortijdig toegestuurd waardoor u zich kunt voorbereiden op de cursus. Tijdens de cursus op Circuit Park Zandvoort kun je je zodoende focussen op het krijgen van zoveel mogelijk praktijkervaring.

Neem voor meer informatie gerust contact op:
Bleekemolens Race Planet

TEL: 085-2737390

MAIL: zandvoort@raceplanet.nl

Kijk HIER voor meer informatie over de snelle racecursus van Bleekemolens Racing School

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS