Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Team Bleekemolen in Porsche Carrera Cup Duitsland en Porsche Super Cup

Uitgegeven door Daan Daniels • 14 december 2016 12:44 • Print artikel

Team Bleekemolen heeft in 2017 een ambitieus programma. Het succesvolle raceteam van de familie Bleekemolen rijdt in 2017 in de Porsche Carrera Cup Duitsland en Porsche Super cup.

Team Bleekemolen Porschecup


“Wij gaan volgend jaar zo goed als zeker terugkeren in de Porsche Carrera Cup Duitsland met twee of drie auto’s en gaan bovendien een groot aantal wedstrijden rijden van de Porsche Supercup. Voor de Supercup staan momenteel Barcelona, Red Bull Ring in Oostenrijk, Spa en Monza op het programma, maar ook Budapest en Mexico vallen niet uit te sluiten. We denken dat het goed is voor de Nederlandse autosport en zeker ook voor ons als team”, vertelde Sebastiaan Bleekemolen tegenover RaceXpress.nl.

“We werken druk aan de sponsoring en aan de rijders. We zijn al in een vergevorderd stadium met een Amerikaanse rijder, dus dat ziet er goed uit. Voor sponsors kunnen we natuurlijk een heel mooi relatie-marketingprogramma samenstellen, met enerzijds de DTM en anderzijds de Formule 1 waar Max Verstappen zeker komend jaar een van de favorieten wordt.”

Buiten de eigen raceactiviteiten runnen Michael en Sebastiaan Bleekemolen nog de Bleekemolen Experience op Zandvoort en twee indoorkartbanen in Amsterdam en Delft.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS