Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

Stoelendans in de Formule E: Geen elektrisch racen meer voor Katherine Legge

Uitgegeven door Dirk Kempen • 10 december 2014 15:20

De stoelendans in de Formule E gaat door. Nadat eerder Ho-Pin Tung werd vervangen door Antonio Garcia en Matthew Brabham vervangen werd door voormalig F1-coureur Jean-Eric Vergne lijkt het 2014 seizoen nu voorbij te zijn voor Katherine Legge.

Formula E

Salvador Duran wordt de vierde coureur in drie races voor het Japanse Formule E team Amlin Aguri. Takuma Sato werd vervangen door Antonio Felix da Costa voor de race in Putrajaya. Katherine Legge wordt voor de race in Punta del Este vervangen door Duran.

Duran, 29 jaar, is voor de meeste Nederlanders misschien wel het meest bekend door zijn escapades in de A1GP. In de landenserie behaalde de Mexicaan twee overwinningen en tien podium finishes. Hierna racete hij enkele seizoen in de Formule Renault 3.5 waarna hij terugkeerde naar Mexico. Na enkele seizoen in de Mexicaanse NASCAR serie maakt hij dit jaar zijn rentree in de internationale formule racerij.

Voor het team van Amlin Aguri is er werk aan de winkel, na twee races heeft het team slechts zes punten gehaald. Hiermee staat het team momenteel zevende in het kampioenschap.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS