Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Speciale en exclusieve Alpine Première Edition in een beperkte oplage van 1.955 stuks

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 december 2016 10:30 • Print artikel

De nieuwe exclusieve speciale Alpine Première Edition is beschikbaar in een beperkte oplage van 1.955 stuks. Het gelimiteerde model markeert een belangrijke stap in de wedergeboorte van Alpine en het productieaantal is een eerbetoon aan het jaar waarin Jean Rédélé het merk oprichtte. “De modellen van Alpine maakten veel indruk met hun schitterende vormgeving, wendbaarheid en onbetwiste successen in de autosport. Sinds de bekendmaking van de terugkeer van Alpine is er wereldwijd veel belangstelling voor ons nieuwe model."

Alpine Premiere edition


"Daarom bieden we liefhebbers in een vroeg stadium al de gelegenheid een exemplaar te reserveren. De Première Edition uitvoering is het eerste model dat de fabriek verlaat en klanten mogen zelf het serienummer kiezen”, aldus Michael van der Sande, Algemeen Directeur bij Alpine.

Alpine voorziet de Première Edition van een exclusieve uitrusting. De auto is leverbaar in de exterieurkleuren ‘Blue Alpine’, ‘Noir Profond’ en ‘Blanc Solaire’. Het model accelereert in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u en gaat in Frankrijk tussen 55.000 en 60.000 euro (inclusief belastingen) kosten. De Nederlandse prijs volgt in het eerste kwartaal van 2017.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS