Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

Richard Verschoor achtste, Brendon Leitch wint race 1 op Taupo in Toyota Racing Series

Uitgegeven door Alfred Bakker • 4 februari 2017 11:08 • Print artikel

Richard Verschoor leidt nog steeds de Toyota Racing Series met 578 punten, maar de concurrentie komt echter steeds dichterbij aan de Nederlander in dienst rijdt van Red Bull. De Nieuw-Zeelander Thomas Randle hoeft nog maar zes punten meer te scoren om gelijk te komen en ook Pedro Piquet begint een serieuze bedreiging te vormen voor Verschoor.

Richard Verschoor op Taupo RX680


De Nederlander deed geen goede zaken op Taupo door op plek acht te finishen en zodoende de belangrijkste mededingers een kans te geven een hap te nemen uit zijn voorsprong. Door zijn matige kwalificatie moet Verschoor bovendien de overige races dit weekeinde ook starten op P8. De Red Bull junior geeft de strijd zeker nog niet op want de snelheid is er om te vechten voor een podium. De spanning stijgt en het kampioenschap lijkt te worden beslist tijdens het laatste weekeinde in Manfeild.

Verschoor die voor Red Bull Racing uitkomt in de TRS zal nog een schepje er op moeten gooien om de beker en de titel van dit kampioenschap mee te kunnen nemen naar huis.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS