Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

Prema bevestigt Jri Vips in F4 voor 2017: "Ik hoop hun vertrouwen te belonen"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 21 december 2016 13:41 • Print artikel

Prema Powerteam bevestigd de Estlandse coureur Jri Vips voor hun line-up in het seizoen 2017. De zestienjarige uit Tallinn zal terugkeren in de Formule 4 voor het Italiaanse team. Ook neemt hij deel aan de Duitse ADAC serie en andere evenementen in het Italiaanse kampioenschap.

Formule 4 Juri Vips


Vips beleefde na zijn kartperiode in de Rotax Max het afgelopen jaar zijn debuut in de F4-single-seaterklasse en bewees dat hij een snelle leerling was. Met indrukwekkende resultaten was hij onderweg naar een vijfde positie in de Italiaanse F4-serie. Hij verzekerde zich van n overwinning, twee poles, zeven podiums, om zo de rookie trophy binnen te slepen. In de ADAC eindigde hij als zesde in het kampioenschap,

De kans die ik krijg bij Prema voor nog een seizoen is een grote voldoening voor mij," legde Vips uit. "De integratie binnen het team verliep goed, in mijn eerste single seater seizoen heb ik een hoop geleerd. We hebben n overwinning gepakt in de Italiaanse serie, dus een line-up voor een vervolg seizoen was een logisch vervolg. Ik hoop dat ik hun vertrouwen kan belonen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS