Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

LIVE-STREAM: Hankook 12H ITALY-MUGELLO 2017

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 17 maart 2017 18:11 • Print artikel

Dit weekend vindt in de Italië de Hankook 12 uurs race plaats op het Autodromo Internazionale del Mugello. Het is de tweede ronde in de 24uurs klasse. Het uitdagende circuit in Mugello is populair bij de teams en coureurs. Vorig jaar was het Nederlandse team V8 Racing uitermate succesvol met de Renault RS01 FGT3, dankzij de coureurs-combinatie, vader en zoon, Luc en Max Braams. Het eindresultaat was de overwinning als resultaat.

2017 Hankook Mugello


Nederland is goed vertegenwoordigt deze editie. De eer van het rood-wit-blauw zal worden hoog gehouden door JR Motorsport en NKPP Racing by Bas Koeten Racing. Buiten deze teams rijden er meer Nederlanders, bijvoorbeeld Wim de Pundert met het Duitse HTP Motorsport, Ram Racing met coureurs Remon Leonard Vos en Kevin Veltman onder de Engelse vlag, Christiaan Frankenhout in het Zwitserse Hofor-Racing en Rik Breukers die het verre oosten opzocht met GDL Racing Middle East. De race op het Autodromo Internazionale del Mugello is verdeeld over twee dagen vrijdag worden de eerste vier uur verreden, de overige acht uur volgen op zaterdag. Hierdoor hebben de teams de kans om bij te komen van alle actie. Extra toevoeging voor beide races is de GT Retro Series, een klasse voor GT bolides die gebouwd zijn voor 2015.

Volg de Hankook 12H MUGELLO via onderstaande Live-streaming.Via de Live timing kunt u de verichtingen volgen van de Nederlanders in de Hankook 12H MUGELLO.MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS