Autosport Internationiaal Singleseaters • Autosport INT Diversen

Kami Laliberté in 2017 voor VAR in de ADAC F4 - Frits van Amersfoort: "Waardevolle ervaring"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 21 februari 2017 12:37 • Print artikel

Van Amersfoort Racing (VAR) kondigde aan dat de jonge Canadees Kami Laliberté terugkeert als lid van het succesvolle Nederlandse raceteam in het ADAC Formule 4 kampioenschap 2017. Het wordt het tweede seizoen voor de coureur in deze uitdagende klasse waarin 30 deelnemers de strijd met elkaar aangaan.

2017 ADAC Formula 4 Van Amersfoort Racing

De zeventienjarige coureur zal op de grid verschijnen van de 21 races verdeeld over zeven weekenden. Het seizoen 2017 gaat van start op 28 april in Duitsland op het circuit van Oschersleben.

Frits Van Amersfoort, teameigenaar en oprichter VAR over Laliberté: "Afgelopen jaar tijdens zijn eerste complete seizoen met ons team in de Duitse F4, vergaarde Laliberté waardevolle ervaring en groeide hij veel. Kami accepteerde vele uitdagingen de afgelopen twee jaar, waaronder twee complete Toyota Winter Series in Nieuw Zeeland. In de autoracerij geldt dat het maken van kilometers op het circuit of de simulator, een goed recept is. Onze jonge vriend heeft deze theorie toegepast en een mooie vooruitgang geboekt," aldus Van Amersfoort.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS