Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

ENTRY-LIST: Veel enthousiasme, nog een half jaar te gaan en al 27 auto's voor de Suzuka 6 Uur

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 maart 2018 15:50 • Print artikel

In totaal zijn 27 auto's van 12 fabrikanten bevestigd voor de derde ronde van de International GT Challenge, de Suzuka 10 Uur. De wedstrijd wordt in het weekend van 24-26 augustus verreden. Het duurt nog een half jaar voordat de debuutrace in Japan verreden gaat worden, maar door het enthousiaste aantal inschrijvingen heeft de organisator SRO Motorsport besloten nu al een voorlopige inschrijvingslijst te publiceren.

null

De auto's op de inschrijvingslijst komen uit de kampioenschappen FIA GT3, GT300 en JAF GT. Waarbij de Franse organisatie verwacht dat er in de komende maanden nog meer auto's bij gaan komen. Bekende teams als Strakka Racing met Mercedes, Manthey Racing met Porsche en Bentley Team M-Sport evenals een 'Audi Team', staan al op de lijst, waarbij er dus ook de nodige lokale interesse is.

Zo rijdt de regerende kampioenen in de Super Taikyu's STX-klasse, ARN Racing, ook mee. Zij stappen dit jaar over naar de Blancpain GT Series Azië. Hun naaste rivaal, het Taiwanese HubAuto Racing, is ook van de partij. Daarnaast staan er nog meer prestigieuze teams aan de start.

Inschrijvingslijst Suzuka 10 Uur


MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS