Autosport BE • Autosport BE Diversen

PETROLHEAD SUNDAY op Circuit Zolder: Stroomt er bij jou ook benzine door de aderen?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 september 2016 18:11 • Print artikel

Stroomt er bij jou ook benzine door de aderen ? Kom dan op zondag 4 september zeker naar PETROLHEAD SUNDAY op CIRCUIT ZOLDER. De paddock van Circuit Zolder zal zondag gevuld staan met dreamcars, supercars, classics en caféracers. Voor klanten van Porsche en de leden van de Corvette Club zijn er exclusieve circuitsessies gereserveerd. CarCave, het dreamcar center uit Hasselt, biedt aan alle eigenaars van classics en dreamcars de kans om met hun juweeltje het circuit te verkennen. Deze sessies worden begeleid door niemand minder dan racepiloot/TV-ster Koen Wauters en rallyicoon Patrick Snijers.

Petrolhead Sunday

Eigenaars van een dreamcar die hun paardjes eens willen loslaten op circuit zonder begeleiding kunnen tijdens Petrolhead Sunday ook hun hart ophalen. Inschrijven voor deze circuitsessies kan nog altijd bij de organisatie. Deze circuitsessies zijn echter wel voorbehouden aan pk-monsters van minstens 350 pk.

Bovendien is er op deze zondagnamiddag geen decibelbeperking voor de voertuigen op Circuit Zolder. Diverse importeurs en cardealers presenteren hun mooiste auto’s in de paddock. Zo komt bijvoorbeeld Aston Martin met de gloednieuwe DB11 naar Limburg, rukt BMW uit met een vloot M-modellen en zal de Porsche 918 Spyder te bewonderen zijn. Classic pareltjes als de Porsche 906, BMW Z8, Ford GT40, Jaguar E-Type Racing en zoveel kleuren mee de paddock.

BMW Peter Works uit Genk haalt dan weer de meest exclusieve caféracer motoren naar Circuit Zolder. Zij brengen de Europese avant-première van de BMW Scrambler en staan garant voor de mooiste ombouw motoren. De eigenaars van een café-racer of een special bike kunnen op Petrolhead Sunday bovendien gratis deelnemen aan een begeleide rit over het circuit.

Maar de organisatoren rekenen vooral op iedereen die iets leuks, sjiek, duur of exclusief in z'n garage heeft staan. Haal uw pareltje uit de garage en kom af naar Circuit Zolder! Als uw showbeest een lekker geluid maakt en er bangelijk uitziet mag je er gratis in en krijg je een exclusief plaatsje in de Petrolhead Sunday paddock.

Misschien wordt uw wagen wel gratis gewassen door de babes van de bikini carwash!

De toegang is voor iedereen de ganse dag gratis! Petrolhead Sunday start om 11u en loopt tot 18u30

Electrische wagens worden geweerd uit de paddock van Petrolhead Sunday because batteries are for cellphones!!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS