Acceleration 2014

Wat heeft Gerard Joling gemeen met de autosport? Decibellen..

Uitgegeven door Bas Kaligis • 26 september 2014 14:21

Het Asser TT-circuit staat nog één keer dit jaar op zijn kop. Op 17, 18 en 19 oktober komt ACCELERATION naar het TT Circuit in Assen. Dit wordt een geweldig spektakel, zowel op het circuit als daarbuiten. De meest spectaculaire race op het TT Circuit van Assen is de FA1. Moedig nationale coureur Nigel Melker aan als hij strijd om het kampioenschap in de Nederlandse wagen, die een mooiere sound heeft dan een F1-bolide! Daarnaast is er een vol raceprogramma met Pickups, Legends, Supercar, Supercar Challenge. Voor de motorliefhebbers komen de jonge talenten in actie in de 600 en 1000 cc klassen. Ook betekent Acceleration Partytimemet op vrijdag 17 oktober presenteert David Hasselhoff ‘Celebrate the 80's & 90's’ met onder andere Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys en 2 Unlimited! En op zaterdag 18 oktober vindt in Assen Das ‘Foute’ Bierfest plaats. Met optredens van onder andere Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Annie, Dennie Christian en een aantal verrassingsacts wordt dit een avond om nooit te vergeten. De avond wordt gepresenteerd door DJ’s van RadioNL.

Gerard Joling optreden op TT-circuit Assen Acceleration

Op zaterdagavond nodigt ACCELERATION je uit voor Das ‘Foute’ Bierfest, het grootste bierfeest van Nederland. De ultieme mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid. Vanaf je biertafel kan je genieten van grote artiesten van Nederlandse en Duitse bodem: Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian.

Gerard Joling is met een track record van meer dan 28 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerard is een rasentertainer met veel airplay op de Nederlandse tv. Maar boven alles is hij zanger. En Gerard Joling in combinatie met een echt Bierfest is natuurlijk een gouden combinatie.

Bekijk HIER meer informatie rond de tickets van dit veelzijdige evenement!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS