Autosport Internationaal Toerwagens • WTCR

Filippi tekent bij Campos Racing “Het zal een moeilijk jaar worden”

Uitgegeven door Johan Vis • 19 maart 2014 14:42

John Filippi heeft een contract getekent bij Campos Racing. De Spaanse renstal rijdt in 2014 met twee Seat Leon’s in het WTCC en komt daarbij uit in de TC2 klasse. Een kampioenschap binnen het WTCC voor auto’s met de oude reglementen. Eén van de Seat’s zal worden bestuurd door de 19-jarige Coricaan, die in het verleden kampioen werdt in het Franse VdV Single Seater Challenge of Formula Master.

Campos Racing

“Ik heb verschillende opties tegen elkaar afgewogen om verder te komen in mijn professionele race carrière”, verklaarde John Filippi na het tekenen van het contract. “Na het maken van verschillende tests heb ik besloten om uit te komen in het WTCC omdat zij de beste kansen voor mij bieden. Het zal een moeilijk jaar worden, maar mijn doel is om ervaring op te doen in mijn eerste seizoen. Ik ben blij dat ik bij Campos Racing heb getekend, het is één van de meest gerespecteerde teams binnen het kampioenschap”.

Naast de inzet van twee Seat Leon’s in het WTCC, komt Campos Racing ook aan de start met twee Chevrolet RML Cruze TC1’s die worden bestuurd door Hugo Valente en Dusan Borkovic.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS