Formule 1

Sky Sport Deutschland verwacht grootse transfer Verstappen: "Staat vast dat Max wil vertrekken"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 mei 2024 15:00

Adrian Newey vertrekt aan het einde van dit seizoen bij het team van Red Bull Racing, dat maakte beide partijen gisteren bekend. Het nieuws hing al de hele week boven de markt, maar zorgt alsnog voor onzekerheid bij Red Bull. Ralf Schumacher denkt dat Newey’s vertrek er toe kan leiden dat ook Max Verstappen zijn biezen pakt en vertrekt bij Red Bull.

Adrian Newey

Sinds de machtsstrijd binnen Red Bull gaande is en de Horner-gate nog altijd voortsleept, wordt er al gespeculeerd over een mogelijk vertrek van Verstappen bij de Oostenrijkse renstal. Nu ook kopstuk Adrian Newey de regerend wereldkampioenen verlaat, zwengelen deze geruchten alleen nog maar verder aan.

Ralf Schumacher vertelt in gesprek met de Duitse tak van Sky Sports dat hij een aanstaande move van Verstappen in de lucht voelt hangen: "Ik denk ook dat hij andere kansen heeft. In de paddock hoor je al verhalen over dat hij met anderen aan het spreken is. De vraag is of het komend jaar gaat gebeuren, of in het jaar daarna. Voor mij staat vast hij wil gaan vertrekken."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS