Formule 1

Red Bull-CEO Mintzlaff haalt uit naar flirtende Wolff: “Het heeft met respect te maken”

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 mei 2024 11:58

Het is al maanden onrustig bij het team van Red Bull Racing. Het vertrek van ontwerper Adrian Newey draagt niet bij om de rust terug te krijgen bij het team. Daarnaast is Max Verstappen onderwerp van gesprek, nu Mercedes-teambaas Toto Wolff aast op de Nederlander. Red Bull-baas Oliver Mintzlaff is helemaal klaar met de onrust die Wolff zaait.

Red Bull Toto Wolff

Door de aanhoudende onrust binnen Red Bull en het vertrek van Newey blijft de toekomst van Verstappen onzeker. Alhoewel het contract van Verstappen loopt tot 2028 weten we allemaal dat contracten in de Formule 1 er zijn om ontbonden te worden. Toto Wolff fleurt dan ook al tijden openlijk met Verstappen.

Mintzlaff is niet blij met de openlijke avances die Wolff maakt. Ik gesprek met Bild haalt de Red Bull-CEO uit naar Wolff: "Ik begrijp de druk die Toto Wolff en misschien ook andere teams ondervinden na jaren van achterstand. Maar ik denk dat Wolff zich moet focussen op zijn eigen problemen. Daar heeft hij er genoeg van. Het heeft ook iets met respect te maken als je blijft praten over het personeel van andere teams. Dat is niet gepast."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS