Formule 1

Racing Bulls ziet Ricciardo schitteren: 'Geweldige sessie voor ons en Daniel, maar Yuki..."

Uitgegeven door HJ van Keulen • 4 mei 2024 15:00



Het team van Visa Cash App Racing Bulls was blij met de performance van Daniel Ricciardo. Ook van Yuki Tsunoda werd veel verwacht in Miami. De coureurs rijden overigens met een speciale livery. De VCARB01 kreeg een graffiti kameleon-look met roze en blauwe tinten.

Daniel Ricciardo

“Duidelijk een geweldige sessie voor ons en Daniel. Ik ben echt heel blij. Vanaf de eerste ronden in de ochtend presteerde de auto goed. We hebben hier een verbeterde vloer en die presteert zoals verwacht, dus dat gaf Daniel het vertrouwen om de auto hard te pushen op dit lastige circuit, met muren rondom, en het resultaat is een vierde startplaats voor de Sprintrace."

"We moeten goed kijken en begrijpen wat er met Yuki is gebeurd in SQ2, want hij was de hele dag blij en vol vertrouwen in de auto. Na zijn runs in SQ1 was hij super zelfverzekerd en zei hij dat hij in SQ2 voor één getimede ronde wilde gaan. Het kwam er niet uit, maar we zullen overal diep op ingaan om te proberen het te begrijpen. Het is nog vroeg in het weekend, dus we hebben nog genoeg mogelijkheden om hem vooraan te krijgen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS