Acceleration 2014

Herziene kalender Acceleration: Focus op resterende drie events en op Acceleration 2015

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 juni 2014 07:23

ACCELERATION heeft besloten om de kalender aan te passen en deze terug te brengen naar zeven races. De evenementen op Zolder (België), Paul Richard (Frankrijk) en Grobnik (Kroatië) komen te verallen. De organisatie, die dit jaar haar intrede deed met een uniek concept van autoracen, motorracen en muziekfestivals wil sterker terug komen in 2015.

David Hasselhoff Venga Boys 2Unlimited FA1 Acceleration 14 racexpress

Loek Bodelier, CEO van ACCELERATION, legt uit: “Nu we halverwege ons seizoen zijn, geloven we dat we meer tijd moeten besteden om onze resterende drie evenementen voor te bereiden. Helaas cancellen we drie evenementen van onze kalender, maar we zullen deze tijd goed gebruiken om ons voor te bereiden op Acceleration 2015.

In ieder geval blijven de drie ronden van Acceleration op de Slovakia Ring (Slowakije), de Hungaroring (Hungarije) en de laatste race van het seizoen op het TT circuit in Assen (Nederland) wel staan op de kalender van dit seizoen. Zo loopt de ticketverkoop voor het komende evenement in Slowakije goed. Met de opdane ervaringen richt de organisatie zich op een succesvol 2015. “Onze intentie om tien evenementen te organiseren bleek iets te ambitieus", geeft Bodelier ruiterlijk toe. "Ondanks dat we een team met specialisten hebben, realiseren we dat extra attentie moeten geven aan onze FIA authories raceserie en muziekfestivals."

De Nederlander Nigel Melker gaat aan de leiding in de FA1. Met de laatste race van 17 tot en met 19 Oktober in Assen, kan Melker voor het Nederlandse publiek de titel grijpen.

Herziene kalender 2014:
Portugal 25 – 26 – 27 April
Spain 2 – 3 – 4 May
Germany 23 – 24 – 25 May
Italy 6 – 7 – 8 June
Slovakia 4 – 5 – 6 July (excluding FA1)
Hungary 29 – 30 – 31 August
The Netherlands 17 – 18 – 19 October

Kijk HIER voor meer informatie!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS