Acceleration 2014

Michael Schumachers Benetton F1 in actie bij Acceleration 14

Uitgegeven door Bas Kaligis • 4 juni 2014 19:23

Dit weekend wordt de vierde ronde van Acceleration 2014 gehouden op het legendarische Autodromo Nazionale di Monza. Buiten de FA1 (ex A1 GP), de Pick-up racers en de Legend Cars komt ook het BOSS GP championship in actie. Speciaal voor de fans zal de deelname zijn van de Benetton Formula 1 bolide uit 1992 van Michael Schumacher. Deze F1-bolide won in handen van Michael Schumacher de Grand Prix van België. Der Schumi eindigde 1992 als derde in de WK-stand.

Michael Schumacher Benetton Formula 1

Schumacher's 'ex' wordt bestuurd door de huidige eigenaar Patrick d'Aubreby, in de BOSS FORMULA categorie. De BOSS GP staat voor Big Open Single Seaters, waarin diverse ‘oude’ F1-auto’s aan deel nemen. Het zal een welkome aanvulling zijn in het al spectaculaire programma.

Tevens is er op Monza een schitterend muziekfestival, met op vrijdag Back to the 80th and 90th gepresenteerd door David Hasselhoff, en op zaterdagavond een dance festival met vele grote namen zoals de Bingo Players. Een ticket naar Milaan is niet zo duur. Doe eens gek en ga naar Monza!

Kijk HIER voor meer informatie!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS