A1 Grand Prix

Wat hebben F-16's en A1GP gemeen?

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 juli 2008 12:03

ZANDVOORT - Tijdens de A1GP op het circuit van Zandvoort op 5 oktober presenteert de Koninklijke Luchtmacht zich als aantrekkelijke werkgever. In de zogenoemde A1GP Global Village staat een F16 opgesteld en kunnen belangstellenden kennismaken met het werken bij de Koninklijke Luchtmacht. Bovendien verzorgen vier F16’s vlak voor de aanvang van de race, die start met de door Ferrari ontwikkelde A1GP-auto's, een fly-by boven het circuit.

F-16

F16 jachtvliegtuigen en racewagens van het A1GP-team hebben op het gebied van hightech en teamwork veel met elkaar gemeen. Door het voortdurend toepassen van innovatieves worden verbeteringen aangebracht in de prestaties op het gebied van snelheid en veiligheid. Daarnaast wordt bij zowel de A1GP-organisatie als de luchtmacht een voorturend beroep gedaan op teamwork. Teamwork dat nodig is om op het hoogste niveau prestaties te kunnen leveren in binnen en buitenland. Onder moeilijke omstandigheden en soms onder grote tijdsdruk. Reden voor de Luchtmacht om aanwezig te zijn bij de A1GP.

De Koninklijke Luchtmacht heeft voortdurend (jaarlijks circa 800 mensen) behoefte aan nieuw personeel voor vliegende en technische functies. Informatie over een baan bij de luchtmacht is te vinden op www.werkenbijdeluchtmacht.nl.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS