Formule 1

'Donald Trump niet welkom bij Formule 1 GP van Miami om promotiestunt uit te halen'

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 april 2024 13:11

De Grand Prix van Miami staat komend weekend op het programma. Het spektakel in Florida zal weer de nodige celebs langs laten komen. Toch is niet iedere beroemdheid welkom. Voormalig president Donald Trump, die dit jaar opnieuw een gooi doet naar het hoogste ambt, zou de race graag willen bezoeken. The Washington Post meldt dat de organisatie niet zit te wachten op een promotiestunt van de controversiële politicus.

F1 Miami


Er worden drie races gehouden in de Verenigde Staten. Naast Florida ook in Texas en Nevada. Florida is electoraal gezien een belangrijke spil in de route richting het Witte Huis. Daarom zou een goed ‘optreden’ van Trump hem de nodige stemmen op kunnen leveren.

The Washington Post meldt dat Steven Witkoff, een invloedrijke vastgoedinvesteerder en een vriend van Trump, een zogenoemde fundraiser wilde organiseren voor de Amerikaanse president. De krant zou een mail in handen hebben waarin staat dat Witkoff zijn Paddock Club-suite zou willen verhuren en kaarten van 250.000 dollar zou willen verkopen om een praatje te houden met de president. Witkoff ontkent stellig. Het is dan ook nog niet duidelijk of Trump dit weekend te zien is bij de race.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS